Internetbureau Bestebroer

<< Terug

Bij Bestebroer vinden we dat je altijd, overal en onbeperkt moet kunnen winkelen. Shoppen op smartphone, tablet of computer: Bestebroer maakt het mogelijk.

Internetbureau Bestebroer uit Amsterdam is in 2003 opgericht door Rogier en Michiel Bestebroer. De broers begonnen hun internet carrière begin jaren ‘90, toen e-commerce in de kinderschoenen stond en m-commerce er nog niet was. Nu werken zij met een gepassioneerd team aan e/m-commerce projecten voor ondernemende klanten. Bestebroer werkt pragmatisch, flexibel en tegen vriendelijke tarieven. Onze oplossingen zijn toekomstgericht: klein beginnen en snel groeien begrijpen wij als geen ander.

Behalve knappe koppen, heeft Bestebroer ook slimme partners. Voor zoektechnologie en m-commerce werken we met Qweery. Voor contentmatige SEO/SEA met Traffic Builders. Voor nieuwsbrieven en emailmarketing werken we met alle bekende leveranciers, zoals YMLP, Blinker, Mister Mail en Copernica. Online betalen doen we met gevestigde partijen zoals Docdata Payments, Ogone, AfterPay en Adyen. Tot slot zijn we preferred partner van Postnl voor de implementatie van PakjeGemak en ParcelWare.

Graag tot ziens op onze stand SM12 tijdens de Webwinkel Vakdagen 2013.

http://www.bestebroer.com
<< Terug
Platinum Sponsor:
Gold Sponsor:
Media partner: