De Nieuwe Zaak

<< Terug

De Nieuwe Zaak is het full-service e-business bureau van Nederland op het gebied van kwaliteit. Wij geloven dat online shoppen altijd nóg beter kan! Met een team van 80 experts werken we vol enthousiasme aan deze visie voor ambitieuze retailers, groothandels en A-merk fabrikanten die nét dat stapje extra willen zetten. 

Binnen onze projecten staat de eindklant altijd centraal. Door oplossingen te creëren vanuit de problematiek- en doelstellingen van de consument, zijn we in staat om de online shop experience optimaal op hun wensen en behoeften aan te laten sluiten. Wij geloven dat design, techniek, usability en marketing naadloos in elkaar verweven moeten zijn binnen onze oplossingen. Alleen zo kan een webwinkel zijn volle potentie benutten en ontstaan duurzame en rendabele e-commerce trajecten. 

Bij De Nieuwe Zaak komen de vier pilaren van een succesvol e-commerce traject samen onder één dak. Creatie, realisatie, beheer en optimalisatie. Door onze multidisciplinaire aanpak zijn we in staat om kwalitatieve vervolgstappen vanaf de start van een project te integreren. Zo verhogen we de conversie en orderwaarde van onze klanten, met een constante focus op het werven én behouden van enthousiaste en rendabele klanten vóór onze klanten.


http://www.denieuwezaak.nl
<< Terug

PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Copernica Marketing Software PostNL Networking4all Icecat Zeo
NVC Nederlands Verpakkingscentrum Textilia Marketingfacts Webwinkel Weblog Customer Talk SocialMedia.nl Emerce PIM MarketingTribune Internetbureau Bestebroer IAB Nederland RetailTrends Frankwatching Performance.nl De Zaak DDMA Bijgespijkerd Twinkle De Nieuwe Zaak Logistiek Totaal Traffic Builders zoekmachinemarketing Online Retailer