Marktplaats

<< Terug

Marktplaats, opgericht in 1999, was in Nederland één van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine en grote bedrijven. Elke dag bezoeken ruim 1.3 miljoen mensen Marktplaats en samen kopen en verkopen zij een zeer divers aanbod aan nieuwe en gebruikte producten en diensten. Per dag worden er gemiddeld 350.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huisraad. Op elk willekeurig moment bevat Marktplaats ruim 9 miljoen advertenties. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Amsterdam.

Marktplaats Admarkt

Inmiddels is Marktplaats allang niet meer een platform voor alleen de handel in tweedehands spullen tussen consumenten, 40% van de Marktplaatsbezoekers zoektnaar nieuwe producten en steeds meer bedrijven gebruiken de site om hun producten te verkopen en te adverteren.

Het Marktplaatsproduct Admarkt werkt middels een kost-per-klik-advertentiesysteem en is zeer geschikt voor webwinkeliers. De dienst richt zich op zakelijke adverteerders en professionele verkopers, op de grote adverteerders en mediabureaus en op het MKB en webwinkels.

Enthousiast geworden? Zie www.marktplaatszakelijk.nl voor mee informatie

www.marktplaatszakelijk.nl
<< Terug
Platinum Sponsor:
Gold Sponsor:
Media partner: