Over OGZ

Organisatie Groep Zuid (O.G.Z.) BV, gevestigd te Geldrop, is een organisatiebureau gespecialiseerd in het creëren, initiëren en realiseren van beurzen en concepten. OGZ organiseert inmiddels op jaarbasis meer dan 20 (vak)beurzen. Zowel landelijk als regionaal gericht.
Naast het initiëren en realiseren van beurzen en concepten, biedt OGZ aan andere beursorganisatoren een pakket aan diensten waaronder advies, acquisitie, werving en facilitaire dienstverlening. OGZ begeleidt en ondersteunt ook brancheorganisatoren die geen of weinig ervaring hebben op het gebied van de organisatie van beurzen, seminars en workshops. Als team heeft OGZ de expertise in huis om in goed samenspel met andere organisaties succesvolle producties in de markt te zetten.

 

Evenementen van Organisatie Groep Zuid (OGZ) B.V. zijn:

Regio Business Dagen
Festivak
Festivak Belgie
Onderwijsbeurs Zuid
• Studiebeurs West

E-shop Expo
StudieBeurs West
• Groothandel en Logistiek

Algemene website van Organisatie Groep Zuid (OGZ) B.V.:

www.ogz.nl

PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Juice BV Copernica Marketing Software Zeo PostNL Icecat Novulo Mijnwebwinkel Pay.nl
Traffic Builders zoekmachinemarketing DDMA RetailTrends IAB Nederland MarketingTribune Logistiek Totaal Webwinkel Weblog NVC Nederlands Verpakkingscentrum Bijgespijkerd PIM Customer Talk Frankwatching Performance.nl Online Retailer Textilia Emerce De Zaak SocialMedia.nl Twinkle De Nieuwe Zaak Internetbureau Bestebroer Marketingfacts