Over OGZ

Organisatie Groep Zuid (O.G.Z.) BV, gevestigd te Geldrop, is een organisatiebureau gespecialiseerd in het creëren, initiëren en realiseren van beurzen en concepten. OGZ organiseert inmiddels op jaarbasis meer dan 20 (vak)beurzen. Zowel landelijk als regionaal gericht.
Naast het initiëren en realiseren van beurzen en concepten, biedt OGZ aan andere beursorganisatoren een pakket aan diensten waaronder advies, acquisitie, werving en facilitaire dienstverlening. OGZ begeleidt en ondersteunt ook brancheorganisatoren die geen of weinig ervaring hebben op het gebied van de organisatie van beurzen, seminars en workshops. Als team heeft OGZ de expertise in huis om in goed samenspel met andere organisaties succesvolle producties in de markt te zetten.

 

Evenementen van Organisatie Groep Zuid (OGZ) B.V. zijn:

Regio Business Dagen
Festivak
Festivak Belgie

Onderwijsbeurs Zuid
• StudieBeurs West
Studiebeurs Zwolle
Studiekeuzebeurs Midden

E-shop Expo
• Groothandel en Logistiek

Algemene website van Organisatie Groep Zuid (OGZ) B.V.:

www.ogz.nl

PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Mijnwebwinkel Novulo Pay.nl PostNL Zeo Juice BV Copernica Marketing Software Icecat
Performance.nl Customer Talk Bijgespijkerd Webwinkel Weblog De Nieuwe Zaak Online Retailer Marketingfacts Textilia PIM De Zaak MarketingTribune Logistiek Totaal SocialMedia.nl Frankwatching IAB Nederland Internetbureau Bestebroer DDMA RetailTrends NVC Nederlands Verpakkingscentrum Traffic Builders zoekmachinemarketing Twinkle Emerce