18 JANUARI 2013

<< Terug

35 tips om webshoplogistiek te verbeteren

DeliveryMatch onderzocht in de zomer van 2012 voor het derde jaar op rij hoe Nederlandse webshops het op logistiek gebied doen. En de Nederlandse resultaten werden vergeleken met de logistieke prestaties van Duitse, Engelse en Australische webshops. Niet eerder is er internationaal zo’n webwinkelonderzoek uitgevoerd. Hoofdconclusie van het onderzoek: Nederlandse webshops zijn op logistiek gebied sterk in beweging en aan het verbeteren, maar kunnen nog veel leren van met name Duitse en Engelse webshops.

Het onderzoek leverde 35 tips op om de logistiek van webshops sterk te verbeteren. Daarmee is het ook een praktische checklist geworden waarmee webshops hun logistieke inrichting en organisatie kunnen beoordelen en verbeteren
Nando van Essen en Roland Slegers presenteren de belangrijkste resultaten uit het complete onderzoeksrapport “Webwinkellogistiek 2012”. De 35 tips zijn met de belangrijkste onderzoeksresultaten gebundeld in een nieuw “35-logistieke-webshop-tips-boek”, dat speciaal als ‘Webwinkel Vakdagen aanbieding’ tot 1 maart 2013 te verkrijgen is voor de prijs van € 16,95 inclusief verzendkosten en exclusief 6% BTW.

Bestel het boekje hier >>


 

Nando van Essen / Roland Slegers, directie DeliveryMatch


<< Terug
Mis het niet!
11.000 Bezoekers
+180 Sprekers
+250 Exposanten
Aanmelden als exposant
Platinum Sponsor:
Gold Sponsor:
Media partner: