04 JANUARI 2013

Direct toepasbare tips voor een overzichtelijk en efficiënt magazijn

SSI Schäfer geeft tijdens de Webwinkel Vakdagen direct toepasbare tips voor een overzichtelijk en efficiënt magazijn

SSI Schäfer behoort wereldwijd tot de toonaangevende totaalaanbieders van magazijninrichtingen. Van kunststof bakken via daarbij passende magazijnstellingen tot compleet geautomatiseerde magazijnoplossingen. Tijdens de Webwinkel Vakdagen op 23 en 24 januari 2013 in Jaarbeurs Utrecht toont de magazijninrichter een diversiteit aan oplossingen voor een efficiënte magazijninrichting met flexibele legbordstellingen en kunststof bakken voor opslag en orderpicken. Bovendien krijgt u waardevolle tips en adviezen die u direct kunt toepassen in de praktijk.


Staat uw magazijn te vol en worden complete stellingen geblokkeerd? Vraagt u zich af of de artikelen wel op een logische plek in het magazijn staan en hoe u het orderverzamelproces kunt versnellen? Aan de hand van issues waar u tegenaan loopt, geeft SSI Schäfer u waardevolle tips en adviezen. Denk bijvoorbeeld aan een overzichtelijke en logische indeling met een flexibel legbordstellingsysteem dat op elk moment, ook achteraf, uit te breiden is met één of meerdere verdiepingen. Bijpassende kunststof magazijnbakken met pickopening bieden in de afzonderlijke stellingsecties uiteenlopende combinatiemogelijkheden. Laat u hierover uitgebreid informeren.

De stand van SSI Schäfer is tijdens de Webwinkel Vakdagen te vinden in de logistieke zone, hal 4 standnummer L12.
                                                                                  
                                                                                            

MELD U GRATIS AAN
Vind antwoord op al je e-commerce vragen door meer dan 100 lezingen en 200 toonaangevende aanbieders.
Mis het niet!

Aanmelden als bezoeker
OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Altijd het laatste nieuws over de beurs en de e-commerce branche!PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Copernica Marketing Software Juice BV Mijnwebwinkel Zeo Novulo PostNL Pay.nl Icecat
Customer Talk Performance.nl Webwinkel Weblog Emerce IAB Nederland Internetbureau Bestebroer Textilia NVC Nederlands Verpakkingscentrum Logistiek Totaal DDMA Traffic Builders zoekmachinemarketing Marketingfacts SocialMedia.nl MarketingTribune RetailTrends De Zaak Online Retailer Bijgespijkerd PIM Twinkle Frankwatching De Nieuwe Zaak