11 JANUARI 2013

Ogone Group wint Thuiswinkel Innovatie Award

Ogone Group, wereldwijd specialist in online betaaloplossingen, won met dochteronderneming Tunz.com gisteren tijdens de uitreiking van de Thuiswinkel Innovatie Awards, de award in de categorie 'Payments Innovatie'.

De Thuiswinkel Innovatie Awards voor business partners zijn een initiatief van Stichting Nationale Thuiswinkel Awards en zijn bestemd voor bedrijven die ervoor zorgen dat webwinkels optimaal kunnen functioneren. De winnaar werd gekozen door een vakjury onder leiding van prof. Cor Molenaar, bijzonder hoogleraar van de leerstoel e-Marketing & Distance Selling. Ogone won de award dankzij innovatieve betaaltoepassingen. Andere genomineerde in de categorie was Klarna.

Jan Van Wijnendaele, General Manager Tunz.com onderdeel van de Ogone Group:
“Wij zijn er trots op dat we, als nieuw onderdeel van de Ogone Group, het afgelopen jaar hebben kunnen bijdragen aan de groei van het service portfolio. Met nieuwe en innovatieve diensten, zoals mobile payments, e-money en collecting services kunnen we webwinkeliers over de hele wereld voorzien van de juiste middelen om hun grootste ambities waar te maken. Dat de vakjury deze prijs aan de Ogone Group toekent geeft aan dat we op de goede weg zijn en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.”


MELD U GRATIS AAN
Vind antwoord op al je e-commerce vragen door meer dan 100 lezingen en 200 toonaangevende aanbieders.
Mis het niet!

Aanmelden als bezoeker
OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Altijd het laatste nieuws over de beurs en de e-commerce branche!PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Novulo Copernica Marketing Software Mijnwebwinkel Zeo PostNL Pay.nl Juice BV
Internetbureau Bestebroer IAB Nederland Twinkle Logistiek Totaal Webwinkel Weblog Customer Talk DDMA MarketingTribune Traffic Builders zoekmachinemarketing Textilia SocialMedia.nl Online Retailer PIM Marketingfacts RetailTrends Frankwatching De Nieuwe Zaak Emerce