22 JANUARI 2016

<< Terug

10e editie van de Webwinkel Vakdagen zeer succesvol

De jubileumeditie van de Webwinkel Vakdagen op 20 & 21 januari in de Jaarbeurs Utrecht is succesvol afgesloten en verbreekt alle records. Met een recordaantal van 10.789 bezoekers, 250 exposanten en 165 lezingen was dit de meest succesvolle editie ooit. De eerste geluiden zijn zeer positief; exposanten zijn heel tevreden over de hoge kwaliteit van de bezoekers, de bezoekers zijn erg te spreken over de inhoud van de beurs en de lezingen zijn goed bezocht.

Lezingzaal

In het keynote programma spraken o.a. Fedor Deichmann (Alibaba), Margaret Versteden (bol.com), Pim van der Feltz (Google), Arno Lubrun (Facebook), Martijn Cornelissen (Rituals), Roy Scheerder (Transavia), Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl) en vele andere grote namen. Alle beschikbare presentaties uit het inhoudelijk programma zijn te downloaden vanaf maandag 25 januari via www.EcommerceWiki.org.

Dit jaar presenteerde de Webwinkel Vakdagen voor het eerst de Advanced Marketing & Analytics  zaal. In deze zaal werd een hoogwaardig programma gepresenteerd voor de doorgewinterde marketeer, door bekende sprekers van ISM eCompany, Tribal en Traffic Builders. Het programma in deze zaal bleek zo’n groot succes dat er absoluut een vervolg wordt gegeven aan dit thema.

Webwinkel Vakdagen in cijfers

De eerste dag trok de beurs 5609 bezoekers en op dag 2 waren er 5180 bezoekers. In totaal is er 15.721 keer een lezing bezocht, het hoogste aantal ooit, wat neerkomt op 1,46 lezing per bezoeker. De best bezochte lezing was die van Pim van der Feltz van Google Nederland met 487 bezoekers (eveneens een record), op de voet gevolgd door de presentatie van Arno Lubrun van Facebook met 467 bezoekers en de lezing van bol.com door Margaret Versteden met 373 bezoekers. 
Het saleskantoor werd ook heel druk bezocht en in totaal is ruim 35% van de beursvloer voor de volgende editie inmiddels gereserveerd.

Datum nieuwe editie

De 11e editie van de Webwinkel Vakdagen zal plaatsvinden op 18 en 19 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. 

<< Terug
Mis het niet!
11.000 Bezoekers
+180 Sprekers
+250 Exposanten
Aanmelden als exposant
Platinum Sponsor:
Gold Sponsor:
Media partner: