Waarom deelnemen?

Dat in 2016 alweer de 10e editie gehouden wordt van de Webwinkel Vakdagen geeft aan dat de beurs de laatste jaren ongekend gegroeid is en dat is iets om trots op te zijn!
Met een alsmaar stijgend aantal exposanten en een bezoekersaantal dat inmiddels ruim de 10.000 passeert, mogen de Webwinkel Vakdagen met recht hèt e-commerce event van de Benelux worden genoemd.
De Webwinkel Vakdagen zijn dan ook onmiskenbaar een must voor u als e-commerce leverancier.

Bekijk de deelnemerslijst

De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commerce succes: marketing, technologie, betaaloplossingen, privacy & recht, logistiek & klantcontact, Big Data. Elk van deze thema's heeft een eigen zone op de beursvloer. Door deze opzet ontvangt u als exposant relevante en gerichte bezoekers op uw stand, waardoor er meer diepgaande informatie geboden kan worden. Door middel van een nieuwe tool 'Find & Connect' kunnen bezoekers voorafgaand aan de beurs hun interesses kenbaar maken, exposanten vinden en zich met exposanten verbinden! Deze manier van contact leggen voor, tijdens en na de beurs is uniek in Nederland en verzekerd u ervan dat deze bezoekers interessant zijn voor uw bedrijf.


         

 

Wat u kunt verwachten van deelname aan de Webwinkel Vakdagen:

- U ontmoet potentiële klanten

Jaarlijks komen er ruim 10.000 relevante bezoekers op de beurs. Nergens anders ontmoet u zoveel potentiele klanten in korte tijd. 

- Vergroot uw naamsbekendheid in de markt

Het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de beurs, zorgt ervoor dat deelname aan de Webwinkel Vakdagen waardevolle brand exposure biedt bij de uw doelgroep. 

- Ideale gelegenheid om klanten te ontmoeten 

Heeft u er al eens aan gedacht om bestaande klanten uit te nodigen? Op die manier kunt u in korte tijd veel klanten te woord staan en hen voorstellen aan het team en hen op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Versterk bestaande banden en nodig uw klanten uit middels de gratis uitnodigingskaarten die u ontvangt.

- Mogelijkheid tot het lanceren van nieuwe producten of diensten

Heeft u een compleet nieuw product of dienst? Lanceer dit tijdens de Webwinkel Vakdagen!  U bereikt in één keer veel potentiële klanten en u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om feedback te krijgen van deze potentiële gebruikers. 

- Netwerken met bestaande en nieuwe relaties

De Webwinkel Vakdagen is een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen. Niet alleen ontmoet  u bezoekers aan de beurs, maar u heeft ook uitgebreid de mogelijkheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met mede-exposanten. 

 

Wilt u meer informatie ontvangen over deelnamemogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ook uw business vergroten?

 

 

MEER INFORMATIE
Meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact op met:

Fhenne Smulders
Tel: 040 - 280 84 09

Bel mij terug

PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Copernica Marketing Software Icecat Sign2Pay MultiSafepay Zeo CCV Networking4all PostNL
Customer Talk Emerce NVC Nederlands Verpakkingscentrum RetailTrends Online Retailer Traffic Builders zoekmachinemarketing Textilia Webwinkel Weblog Bijgespijkerd IAB Nederland De Nieuwe Zaak DDMA MarketingTribune Frankwatching De Zaak Twinkle Internetbureau Bestebroer