Waarom deelnemen?

De Webwinkel Vakdagen is in de laatste 8 jaar ongekend gegroeid en daar zijn wij enorm trots op!
Met een alsmaar stijgend aantal exposanten en een bezoekersaantal dat in 2013 10.075 bereikte, steeg in 2014 verder door naar 10.526! De Webwinkel Vakdagen zijn onmiskenbaar een must voor u als e-commerce leverancier.

Bekijk de deelnemerslijst  >>

De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commerce succes: marketing, logistiek, webwinkel ontwikkeling, social media & m-commerce en betaaloplossingen. Elk van deze thema's heeft een eigen zone op de beursvloer. Door deze opzet ontvangt u beter gekwalificeerde en gerichte bezoekers op uw stand, waardoor u meer diepgaande informatie kunt bieden.


         

Met deelname aan de Webwinkel Vakdagen profiteert u van vele voordelen:

- Ontmoet potentiële klanten
Er worden 11.000 bezoekers verwacht op de beurs. Nergens anders ontmoet u zoveel potentiële klanten in korte tijd.

- Vergroot uw naamsbekendheid in de markt
Het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de beurs, zorgt ervoor dat deelname aan de Webwinkel Vakdagen waardevolle brand exposure biedt bij de juiste doelgroep. 

- Netwerken met bestaande en nieuwe relaties
De Webwinkel Vakdagen is een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen. U ontmoet de vele bezoekers aan de beurs, maar u heeft ook uitgebreid de mogelijkheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met mede exposanten. Heeft u er ook al eens aan gedacht om uw bestaande klanten uit te nodigen? U kunt u hen voorstellen aan het team en op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf.

Nieuwe producten of diensten te lanceren
Heeft u een nieuw product of dienst? Lanceer het tijdens de Webwinkel Vakdagen! U bereikt in één keer veel potentiële klanten (+een ideale mogelijkheid om feedback van potentiële gebruikers te verkrijgen).

U wilt hier toch niet ontbreken?

INTERESSE IN EXPOSEREN?
Aanmelden voor Webwinkel Vakdagen 2015 is nú al mogelijk.
Reserveer alvast uw stand!

Inschrijven als exposant
MEER INFORMATIE
Meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact op met:
Han van den Broek
Tel: 040 - 297 94 94

Bel mij terug

PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Icecat Juice BV Copernica Marketing Software Mijnwebwinkel PostNL Zeo Novulo Pay.nl
SocialMedia.nl DDMA Webwinkel Weblog PIM Emerce Twinkle Textilia Customer Talk De Nieuwe Zaak Internetbureau Bestebroer Marketingfacts RetailTrends Traffic Builders zoekmachinemarketing Online Retailer IAB Nederland Logistiek Totaal Frankwatching MarketingTribune