Waarom deelnemen?

De Webwinkel Vakdagen is in de laatste 9 jaar ongekend gegroeid en daar zijn wij enorm trots op!
Met een alsmaar stijgend aantal exposanten en een bezoekersaantal dat in 2013 10.075 bereikte, steeg dit in 2014 verder door naar 10.526 en mochten wij in 2015 wederom ruim tien duizend bezoekers ontvangen! De Webwinkel Vakdagen zijn onmiskenbaar een must voor jou als e-commerce leverancier.

Bekijk de deelnemerslijst  >>

De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commerce succes: marketing, technologie, betaaloplossingen, privacy & recht, logistiek & klantcontact, Big Data. Elk van deze thema's heeft een eigen zone op de beursvloer. Door deze opzet ontvang jij als exposant beter gekwalificeerde en gerichte bezoekers op uw stand, waardoor er meer diepgaande informatie geboden kan worden. Door middel van een nieuwe tool 'Find & Connect' kunnen bezoekers voorafgaand aan de beurs hun uitdagingen kenbaar maken, exposanten vinden en zich met exposanten verbinden! Deze manier van contact leggen voor, tijdens en na de beurs in uniek in Nederland!

         

 

Met deelname aan de Webwinkel Vakdagen profiteert u van vele voordelen:

- Ontmoet potentiële klanten
Er worden jaarlijks ruim tienduizend bezoekers verwacht op de beurs. Nergens anders ontmoet je zoveel potentiële klanten in korte tijd.

- Vergroot uw naamsbekendheid in de markt
Het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de beurs, zorgt ervoor dat deelname aan de Webwinkel Vakdagen waardevolle brand exposure biedt bij de juiste doelgroep. 

- Netwerken met bestaande en nieuwe relaties
De Webwinkel Vakdagen is een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen. Je ontmoet de vele bezoekers aan de beurs, maar je hebt ook uitgebreid de mogelijkheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met mede-exposanten.

Heb jij er ook al eens aan gedacht om jouw bestaande klanten uit te nodigen? Je kan als exposant gratis uitnodigingskaarten per post versturen en hen voorstellen aan het team en op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen in jouw bedrijf. Nodig ze uit voor een bezoek aan je stand zodat je de bestaande banden verder versterkt!

Nieuwe producten of diensten te lanceren
Heb je een compleet nieuw product of dienst? Lanceer dit tijdens de Webwinkel Vakdagen! Je bereikt in één keer veel potentiële klanten (+een ideale mogelijkheid om feedback van potentiële gebruikers te verkrijgen).

Jij wilt hier toch niet ontbreken?

 

MEER INFORMATIE
Meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact op met:

Fhenne Smulders
Tel: 040 - 280 84 09

Bel mij terug

PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Copernica Marketing Software Networking4all CCV Icecat PostNL Zeo Sign2Pay MultiSafepay
De Nieuwe Zaak Frankwatching NVC Nederlands Verpakkingscentrum Customer Talk Twinkle Internetbureau Bestebroer DDMA Webwinkel Weblog Traffic Builders zoekmachinemarketing Bijgespijkerd Textilia RetailTrends Online Retailer De Zaak MarketingTribune IAB Nederland Emerce