catering

Catering bestellen
Bij Jaarbeurs kunt u terecht voor al uw catering. Voor elke doelgroep bieden wij u een passend concept.

Bezorgservice met razendsnelle levering
Razendsnelle leveringen op uw stand: van dranken met toebehoren en lunchpakketten tot een heerlijk bittergarnituur. Voorafgaand aan de beurs plaatst u uw bestelling in onze catering webshop. Aanvullende bestellingen zijn tijdens de beurs slechts één telefoontje van u verwijderd. Wij leveren binnen het uur, alles wat u nodig heeft.

Catering naar wens om uw klanten extra te verzorgen
Wij verzorgen catering op maat, precies afgestemd op uw wensen. Wij dragen bij aan het resultaat van uw beursdeelname. Laat eten & drinken een middel zijn om uw stand eruit te laten springen. Om zo veel mogelijk bezoekers te trekken én langer te laten blijven. Onze cateringexperts weten hier alles van en zorgen daarom altijd voor een onderscheidende én passende invulling.

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Van Live Cooking, het inzetten van een topbarista, het serveren van uitmuntende hapjes bij een ontvangst tot een prikkelende borrel, walking dinner of een actief ontbijt in de ochtend.

Lunch, diner, borrel of feest
Naast standcatering kunnen we ook de invulling van eten & drinken, personeel en de locatie verzorgen van een lunch, diner, borrel of feest op en rondom de beursvloer.

Direct bestellen of voor meer informatie
Deli Delivery
Telefoon 030 -295 5369
E-mail: info@delidelivery.nl

Klik hier voor de verschillende mogelijkheden en speciale aanbiedingen

Mis het niet!
11.000 Bezoekers
+180 Sprekers
+250 Exposanten
Aanmelden als exposant
Platinum Sponsor:
Gold Sponsor:
Media partner: