Bezoekersprofiel

Jouw deelname aan de Webwinkel Vakdagen heeft als doel om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep om uiteindelijk meer rendement te realiseren. Om die reden is het van belang dat je weet wat het profiel van de bezoekers is, zodat je je boodschap hierop kunt afstemmen.

Stijgend bezoekers aantal

De afgelopen jaren is de beurs ongekend gegroeid en inmiddels al toe aan de 11e editie! Tijdens de eerste editie in 2007 wisten ruim 4000 bezoekers hun weg naar de Jaarbeurs te vinden, in 2011 waren dit er ruim 8000 en in 2012 passeerde het bezoekersaantal de magische grens van de 10.000. 

Tijdens de aankomende editie worden ruim 11.000 bezoekers verwacht.

Interessegebieden van de bezoeker

Interessant om te weten is welk percentage van de bezoekers geïnteresseerd is in jouw vakgebied. Onderstaande tabel laat de verschillende interessegebieden van de bezoekers zien.

Interessegebieden

 

Bedrijfsgrootte

Eveneens belangrijk om te weten is wat de omvang is van de bezoekende bedrijven. Op deze manier kun je inzicht krijgen in het aantal medewerkers per bedrijf.

Bedrijfsgrootte 

Soort bedrijf

Wat voor soort bedrijven komen er naar de Webwinkel Vakdagen en wat zijn hun bedrijfsactiviteiten?

Soort bedrijf

 

Zaken doen na het beursbezoek 

Veel bezoekers geven aan dat een bezoek aan de beurs nuttig is geweest bij het bepalen van hun keuze voor een bepaalde oplossing of leverancier. Een ruime meerderheid (71%) geeft aan dat ze op termijn verwachten zaken te gaan doen met leveranciers die zij tijdens hun beursbezoek hebben ontmoet.     

Investeringsverwachting naar aanleiding van beursbezoek

Bezoekers van de Webwinkel Vakdagen zijn op zoek naar concrete, direct toepasbare oplossingen. Een meerderheid van de bezoekers (63%) verwacht oplossingen op korte termijn (binnen 6 maanden) binnen hun organisatie te implementeren. Een minderheid (16%) verwacht hier meer dan een jaar voor nodig te hebben. 

Beslissingsbevoegdheid bezoekers

Belangrijk om te weten is in welke mate de bezoekers aan de beurs de bevoegdheid hebben om te beslissen over e-commerce zaken. Een ruime meerderheid (67%) geeft aan beslisser of mede-beslisser te zijn. 
Wil jij ook in contact komen met deze strategische beslissers?

MEER INFORMATIE
Meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact op met:

Ylona Rooijakkers
Tel: 040 - 280 84 09

Bel mij terug
Mis het niet!
11.000 Bezoekers
+180 Sprekers
+250 Exposanten
Aanmelden als exposant
Platinum Sponsor:
Gold Sponsor:
Media partner: