Tips voor deelname

Draag bij aan het succes van de beurs: nodig jouw relaties uit! 

Door de Webwinkel Vakdagen zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen bij jouw relaties bereiken we een breder publiek. En daar profiteert iedereen van! Om je op weg te helpen bij het uitnodigen van jouw relaties hebben we een aantal handige tips voor jou op een rijtje gezet. 

Tips om jouw relaties uit te nodigen:

1. Zet jouw deelname extra kracht bij door extra exposure

Wilt u extra opvallen tussen jouw mede-exposanten? Maak dan gebruik van de verschillende sponsormogelijkheden. Een greep uit het aanbod: 

 • Presentatie in één van de themazalen
 • Flyeren op de beursvloer
 • Insert in beurstas
 • Borrel sponsoring
 • Koppel jouw naam aan een beursterras
 • Advertorial in de nieuwsbrief
 • Banner op de website
 • Partnermailing naar 7.000 adressen
Bekijk de sponsormogelijkheden >>

Let op: Het aantal sponsor-items is beperkt, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus meld je meteen aan!

2. Online uitnodigen 

Log in op de exposanten beheerpagina. Hier tref je een “Unieke url voor registratie”. Als je deze gebruikt in jouw online communicatie met potentiële bezoekers, worden de inschrijvingen binnen jouw account verzameld. Via de “waar in te loggen”-url kan je nagaan hoeveel inschrijvingen via jouw kanalen zijn binnengekomen. Hierdoor kan je niet alleen het effect van jouw effort meten, maar weet je ook alvast wie je op de beurs mag begroeten. Na afloop van de beurs heb je inzichtelijk wie van de ingeschreven personen daadwerkelijk op de beurs geweest zijn. 

3. Jouw Uitnodiging GRATIS op de mat van jouw relaties 

Als exposant heb je de mogelijkheid om persoonlijke uitnodigingen op te maken en gratis naar jouw relaties te verzenden. Deze uitnodiging is compleet vormgegeven en je kunt de tekst, de aanhef volledig aanpassen en ook jouw bedrijfslogo toevoegen.

Wij nemen alle kosten voor opmaak en verzending voor onze rekening. Je hoeft enkel jouw geselecteerde klantenbestand te uploaden in de beveiligde omgeving van Mailstreet. Niemand heeft inzicht in jouw klantenbestand en wij als organisatie zien enkel het aantal wat u gaat versturen!

Klik hier voor de volledige uitleg!

4. Maak jouw aanwezigheid zo breed mogelijk kenbaar!     

 • Geef jouw aanwezigheid aan op LinkedIn    
 • Plaats de beschikbare banners van de Webwinkel Vakdagen op jouw website(s) (vergeet niet om deze te linken naar jouw unieke link welke je kan terugvinden in de back-office)    
 • Vergeet ook niet om jouw Twittercontacten te laten weten dat je erbij bent en wat je gaat laten zien tijdens de beurs.. Gebruik daarbij #WWV15, zodat uw tweet ook op de homepage van deze website vertoond wordt.
 • Maak gebruik van de e-mailbanner en zorg dat jouw medewerkers deze opnemen in hun e-mailhandtekening. Bij elke verzonden e-mail is zichtbaar dat jouw organisatie aanwezig is tijdens de Webwinkel Vakdagen!


5. Bereid uw follow-up voor

Heb jij al een plan om alle contacten die jij tijdens de beurs verzameld op te volgen? Onderzoek heeft aangetoond dat de grootste irritatie van beursbezoekers het niet opvolgen van contacten is. Vaak komt dit door het ontbreken van een concreet plan bij exposanten om contacten tijdens de beurs te verzamelen, en deze vervolgens op te volgen na afloop van de beurs.

Zorg dat je dit niet overkomt!
Plan hoe je op jouw stand gegevens van bezoekers verzameld en ze na afloop van de beurs van de juiste informatie voorziet.

6. Instrueer en motiveer uw standbemanning

De personen die jouw stand bemannen zijn het visitekaartje van jouw organisatie. Hun enthousiasme en uitstraling is een belangrijke factor voor het slagen van uw deelname. Instrueer ze daarom goed. Hoe wilt je dat de bezoekers tegemoet treden? Welke vragen moeten ze stellen en welke informatie moeten ze overbrengen? 

Hulp nodig?

Uiteraard zijn wij je graag van dienst als je hulp wilt bij het uitnodigen van jouw contacten of wanneer je op zoek bent naar meer tekst en/of beeldmateriaal. Neem hierover graag contact met ons op via: marketing@ogz.nl of tel: +31 (0)40 - 280 8409


PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Zeo Icecat Networking4all PostNL Copernica Marketing Software Sign2Pay CCV MultiSafepay
NVC Nederlands Verpakkingscentrum Webwinkel Weblog Emerce Frankwatching De Nieuwe Zaak Bijgespijkerd IAB Nederland Textilia DDMA Online Retailer Customer Talk MarketingTribune RetailTrends Twinkle Traffic Builders zoekmachinemarketing Internetbureau Bestebroer De Zaak