Tips voor deelname

Draag bij aan het succes van de beurs: nodig uw relaties uit! 

Door de Webwinkel Vakdagen zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen bij uw relaties bereiken we een breder publiek. En daar profiteert iedereen van! Om u op weg te helpen bij het uitnodigen van uw relaties hebben we een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet. 

Tips om uw relaties uit te nodigen:

1. Zet uw deelname extra kracht bij door extra exposure

Wilt u extra opvallen tussen uw mede-exposanten? Maak dan gebruik van de verschillende sponsormogelijkheden. Een greep uit het aanbod: 

 • Presentatie in één van de themazalen
 • Flyeren op de beursvloer
 • Insert in beurstas
 • Borrel sponsoring
 • Koppel uw naam aan een beursterras
 • Advertorial in de nieuwsbrief
 • Banner op de website
 • Partnermailing naar 7.000 adressen
Bekijk de sponsormogelijkheden >>

Let op: Het aantal sponsor-items is beperkt, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus meld u meteen aan!

2. Online uitnodigen 

Log in op de exposanten beheerpagina.  Hier treft u een “Unieke url voor registratie”. Als u deze gebruikt in uw online communicatie met potentiële bezoekers, worden de inschrijvingen onder uw naam verzameld. Via de “waar in te loggen”-url kunt u nagaan hoeveel inschrijvingen via uw kanalen zijn binnengekomen. Hierdoor kunt u niet alleen het effect van uw effort meten, maar weet u ook alvast wie u op de beurs mag begroeten. Na afloop van de beurs heeft u inzichtelijk wie van de ingeschreven personen daadwerkelijk op de beurs geweest zijn. 

3. Uw relaties GRATIS uitnodigen per post 

Als exposant kunt u persoonlijke uitnodigen maken en gratis naar uw relaties verzenden. Deze uitnodiging is compleet vormgegeven en u kunt de tekst, de aanhef volledig aanpassen en ook uw bedrijfslogo toevoegen.

Wij nemen alle kosten voor opmaak en verzending voor onze rekening. U hoeft enkel uw klantenbestand te uploaden in de beveiligde omgeving van Euromail. Niemand heeft inzicht in uw klantenbestand en wij als organisatie zien enkel het aantal wat u gaat versturen!

Klik hier voor de volledige uitleg!


 

       

4. Maak uw aanwezigheid zo breed mogelijk kenbaar!     

 • Geef uw aanwezigheid aan op LinkedIn    
 • Meld u aan voor het evenement op Facebook    
 • Plaats de beschikbare banners van de Webwinkel Vakdagen op uw website (vergeet niet om deze te linken naar uw unieke link)    
 • Vergeet ook niet om uw Twittercontacten te laten weten dat u erbij bent. Gebruik daarbij #WWV14, zodat uw tweet ook op de homepage van deze website vertoond wordt.
 • Maak gebruik van de e-mailbanner en zorg dat uw medewerkers deze opnemen in hun e-mailhandtekening. Bij elke verzonden e-mail is zichtbaar dat u deelnemer bent!


5. Bereid uw follow-up voor

Heeft u al een plan om alle contacten die u tijdens de beurs verzameld op te volgen? Onderzoek heeft aangetoond dat de grootste irritatie van beursbezoekers het niet opvolgen van contacten is. Vaak komt dit door het ontbreken van een concreet plan bij exposanten om contacten tijdens de beurs te verzamelen, en deze vervolgens op te volgen na afloop van de beurs. Zorg dat u dit niet overkomt! Plan hoe u op uw stand gegevens van bezoekers verzameld en ze na afloop van de beurs van de juiste informatie voorziet.

6. Instrueer en motiveer uw standbemanning

De personen die uw stand bemannen zijn het visitekaartje van uw organisatie. Hun enthousiasme en uitstraling is een belangrijke factor voor het slagen van uw deelname. Instrueer ze daarom goed. Hoe wilt u dat de bezoekers tegemoet treden? Welke vragen moeten ze stellen en welke informatie moeten ze overbrengen?


Hulp nodig?

Uiteraard zijn wij u graag van dienst als u hulp wilt bij het uitnodigen van uw contacten of wanneer u op zoek bent naar meer tekst en/of beeldmateriaal. Neem hierover graag contact met ons op via: marketing@ogz.nl of tel: +31 (0)40 - 280 8409PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Icecat Pay.nl Copernica Marketing Software Juice BV Novulo Mijnwebwinkel PostNL Zeo
SocialMedia.nl Bijgespijkerd NVC Nederlands Verpakkingscentrum Textilia Customer Talk Logistiek Totaal De Nieuwe Zaak Internetbureau Bestebroer Webwinkel Weblog Twinkle Emerce Frankwatching De Zaak RetailTrends MarketingTribune Marketingfacts Performance.nl IAB Nederland Online Retailer DDMA PIM Traffic Builders zoekmachinemarketing