Bezoekersprofiel

U neemt deel aan de Webwinkel Vakdagen met als doel om uw product en organisatie in de spotlights te zetten bij uw doelgroep. Daarom is het handig om te weten hoe het bezoekersprofiel van de beurs eruit ziet. Hiermee kunt u zich voorbereiden en uw boodschap afstemmen op het te verwachten publiek.

Op naar 11.000 bezoekers
De laatste vijf jaar is de beurs ongekend gegroeid en daar zijn we trots op!
Tijdens de eerste editie in 2007 wisten ruim 4.000 bezoekers hun weg naar de Jaarbeurs te vinden, in 2011 waren dit er over de 8.000 en in 2012 ging het bezoekersaantal over de magische grens van 10.000 heen en in 2014 bezochten maar liefst 10.526 bezoekers de beurs! Dit jaar verwachten we het recordaantal van 11.000 bezoekers te ontvangen op de negende editie van de Webwinkel Vakdagen.Waarin is de bezoeker geïnteresseerd?
Hoeveel procent van de bezoekers zijn geïnteresseerd in uw tak van sport? Onderstaand figuur laat zien wat de interessegebieden van de bezoekers van de beurs zijn.
Investeringsverwachting naar aanleiding van beursbezoek

Onderstaande 2 figuren tonen aan dat bezoekers van de Webwinkel Vakdagen voor het grootste gedeelte bestaat uit strategische beslissers die verantwoordelijk zijn voor e-commerce en online (marketing) activiteiten binnen hun onderneming. Zij zoeken partners voor hun investeringsplannen.

Verkoopkanalen van bezoekers
Bij het grootste gedeelte van de bezoekers is online hun belangrijkste verkoopkanaal. Hieronder treft u de verdeling van de verkoopkanalen zoals ze bij de bezoekers bestaan.80% van de top 100 (r)etailers was aanwezig in 2014:
Biedmeer, Bol.com, Buckaroo, ByJuno, Cream, Drukwerkdeal, Icecat, Icepay, ICTRecht, Intracto, Juice BV, Kiala, Kieskeurig.nl, Marktplaats, Medaimoose, MultiSafepay, Myshop.com, Ogone, PayPal, PostNL, PrestaShop, Rabobank, Redhotminute, SEOshop, Sherpaan, Thuiswinkel.org, Trustpilot, Tweakers.net, Twinkle, Yeastar Nederland, Zanox, Zeo BV, Zibbra en vele anderen!

Wilt u ook in contact komen met deze strategische beslissers?
Meld u dan vandaag nog aan als exposant. Er zijn nog enkele stands beschikbaar. Op=op.

INTERESSE IN EXPOSEREN?
Aanmelden voor Webwinkel Vakdagen 2015 is nú al mogelijk.
Reserveer alvast uw stand!

Inschrijven als exposant
MEER INFORMATIE
Meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact op met:
Han van den Broek
Tel: 040 - 297 94 94

Bel mij terug

PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
Pay.nl Novulo Copernica Marketing Software Juice BV PostNL Zeo Icecat Mijnwebwinkel
Traffic Builders zoekmachinemarketing MarketingTribune Emerce Customer Talk Frankwatching PIM NVC Nederlands Verpakkingscentrum Textilia IAB Nederland RetailTrends Twinkle De Zaak DDMA Bijgespijkerd Internetbureau Bestebroer SocialMedia.nl Online Retailer Performance.nl Marketingfacts Webwinkel Weblog De Nieuwe Zaak Logistiek Totaal