Bezoekersprofiel

Je neemt deel aan de Webwinkel Vakdagen met als doel om jouw product en organisatie in de spotlights te zetten bij jouw doelgroep. Daarom is het handig om te weten hoe het bezoekersprofiel van de beurs eruit ziet. Hiermee kun je jezelf voorbereiden en jouw boodschap afstemmen op het te verwachten publiek.

Op naar 11.000 bezoekers
De laatste vijf jaar is de beurs ongekend gegroeid en daar zijn we trots op!
Tijdens de eerste editie in 2007 wisten ruim 4.000 bezoekers hun weg naar de Jaarbeurs te vinden, in 2011 waren dit er over de 8.000 en in 2012 ging het bezoekersaantal over de magische grens van 10.000 heen.

In 2014 bezochten maar liefst 10.526 bezoekers de beurs! Dit jaar bezochten eveneens rmeer dan 10.000 geïnteresseerden de negende editie van de Webwinkel Vakdagen.Waarin is de bezoeker geïnteresseerd?
Hoeveel procent van de bezoekers zijn geïnteresseerd in jouw tak van sport? Onderstaand figuur laat zien wat de interessegebieden van de bezoekers van de beurs zijn.


Zaken doen na beursbezoek
Voor veel bezoekers is de beurs erg nuttig geweest bij het bepalen van hun keuze voor een oplossing of organisatie. Een ruime meerderheid (71%) geeft aan dat zij verwachten zaken te doen met aanbieders die zij tijdens hun beursbezoek hebben ontmoet.Investeringsverwachting na aanleiding van beursbezoek

Bezoekers van de Webwinkel Vakdagen zijn op zoek naar concrete, direct toepasbare oplossingen. De meerderheid van de bezoekers (63%) verwacht oplossingen op korte termijn (binnen 6 maanden) binnen hun organisatie te implementeren. Een minderheid (16%) verwacht hier meer dan een jaar voor nodig te hebben.

80% van de top 100 (r)etailers was aanwezig in 2014:
Biedmeer, Bol.com, Buckaroo, ByJuno, Cream, Drukwerkdeal, Icecat, Icepay, ICTRecht, Intracto, Juice BV, Kiala, Kieskeurig.nl, Marktplaats, Medaimoose, MultiSafepay, Myshop.com, Ogone, PayPal, PostNL, PrestaShop, Rabobank, Redhotminute, SEOshop, Sherpaan, Thuiswinkel.org, Trustpilot, Tweakers.net, Twinkle, Yeastar Nederland, Zanox, Zeo BV, Zibbra en vele anderen!

Wilt u ook in contact komen met deze strategische beslissers?
Meld je dan vandaag nog aan als exposant. Er zijn nog enkele stands beschikbaar. Op=op.

MEER INFORMATIE
Meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact op met:

Fhenne Smulders
Tel: 040 - 280 84 09

Bel mij terug

PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
MEDIAPARTNER
SEOshop
PostNL MultiSafepay Icecat Sign2Pay Zeo Networking4all CCV Copernica Marketing Software
IAB Nederland Twinkle Customer Talk DDMA Bijgespijkerd Frankwatching Online Retailer Traffic Builders zoekmachinemarketing Emerce MarketingTribune NVC Nederlands Verpakkingscentrum RetailTrends Webwinkel Weblog Internetbureau Bestebroer Textilia De Nieuwe Zaak De Zaak